В шокираща конфронтация в съдебна зала в Ню Йорк, бившият

...
В шокираща конфронтация в съдебна зала в Ню Йорк, бившият
Коментари Харесай

Свидетелските показания на Майкъл Коен взривяват: Лъжи, тайни записи и катастрофа на кампанията на Тръмп

В шокираща борба в правосъдна зала в Ню Йорк, някогашният юрист и медиатор на Доналд Тръмп Майкъл Коен уточни с пръст някогашния президент като индивида зад безмълвните заплащания на порнозвездата Сторми Даниелс.

Коен даде на правосъдните заседатели сметка на вътрешен човек за заплащания, с цел да заглуши изказванията на дамите за полови контакти с Тръмп, като сподели, че заплащанията са били ориентирани от Тръмп, с цел да се предотвратят вреди върху кандидатурата му за Белия дом през 2016 година Очаква се Коен да бъде на свидетелската пейка в продължение на няколко дни и да бъде изправен пред натоварен пресечен разпит от юристите на Тръмп, които го описаха като измамник, който просто се пробва да смъкна хипотетичния републикански претендент за президент.

В същото време най-важният очевидец на прокурорите, той е и техният най-уязвим за офанзиви - откакто е излежал във федерален затвор и през последните години е построил личността си към това да бъде бодил в очите на Тръмп. Тръмп продължава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР