Вътрешният министър на Украйна Денис Монастирски заяви, че руските нашественици

...
Вътрешният министър на Украйна Денис Монастирски заяви, че руските нашественици
Коментари Харесай

Украйна: Руските войници дойдоха да изнасилват и грабят

Вътрешният министър на Украйна Денис Монастирски съобщи, че съветските нашественици са пристигнали в страната му, с цел да грабят, изнасилват и убиват.

На 24 февруари съветската войска предприе пълномащабна война против Украйна. Москва оправда военната си експанзия с изказванието за „ денацификация “ на Украйна, само че продължава да убива почтени и невъоръжени дами и деца. Има и доста доказани случаи на изнасилени дами, в това число девойки на 14 години.

„ Бородянка бе погубен от съветските окупатори за нищо. Тук нямаше нито едно военно оборудване, само че това не спря врага. Защото врагът е пристигнал да убива, унищожава, изнасилва и ограбва “, съобщи украинският вътрешен министър. Президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани Запада „ да изправи Русия пред правораздаването “, заявявайки, че дейностите на Москва са ориентирани освен против Украйна, само че също против Европа. Зеленски акцентира, че Владимир Путин би трябвало да бъде държат виновен за военните закононарушения, които прави съветската войска в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР