В навечерието на Свети Валентин световната мегазвезда Дженифър Лопес (Да

...
В навечерието на Свети Валентин световната мегазвезда Дженифър Лопес (Да
Коментари Харесай

10 любопитни факта за филма „Омъжи се за мен“

В навечерието на Свети Валентин международната мегазвезда Дженифър Лопес ( Да свалиш Уолстрийт ) и номинираният за „ Оскар “ Оуен Уилсън ( Полунощ в Париж , Ловци на шаферки ) ни канят в киносалоните да бъдем очевидци на занимателната и трогателна сантиментална история „ Омъжи се за мен “.

Филмът предлага автентичен и лют взор към тематиките за любовта, брака и известността в модерния свят, доминиран от цифровите връзки и обществените мрежи, където единствена стойност имат броят почитатели и лайкове, а целият ни живот е на показ.

Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума, който прави своя дебют в киното) са безусловно най-сексапилната световна двойка на Земята и всички са луди по любовната им история.

Докато тоталният им общ шлагер „ Marry Me “ се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специфична гала пред многомилионна аудитория на концерт, с който ще започва международното им турне и ще се излъчва онлайн по голям брой обществени платформи.

Въпреки че не е почитател, след бурна пропаганда от страна на щерка му Лу (Клоуи Колман, Големите дребни неистини ) и най-хубавата му другарка Паркър (Сара Силвърман, Разбивачът Ралф ), разведеният преподавател по математика Чарли Гилбърт (Уилсън) отива на концерта. И тъй като животът не се случва по проект, минути преди началото, Кат научава (по подигравка на ориста, точно от обществените мрежи), че Бастиан ѝ изневерява със личната ѝ асистентка.

Докато познатият ѝ свят на обич, доверие и преданост рухва единствено за момент пред очите ѝ, Кат внезапно среща погледа на Чарли и в миг на лудост, взима импулсивното решение да се омъжи за него. Но това, което стартира като спонтанна и недомислена постъпка, скоро се трансформира в непредвидена обич, макар всички спънки.

Могат ли двама души от толкоз разнообразни светове да преодолеят пропастта между тях и да намерят място, където да принадлежат дружно? Със своята изпълнена с голям брой занимателни и сантиментални моменти история, и включващ редица истински песни на Дженифър Лопес и Малума, „ Омъжи се за мен “ предлага за празника на влюбените едно друго и вълнуващо прекарване в киносалоните за всички, които към този момент са разкрили или към момента им следва да открият огромната си обич, без значение от формата ѝ.

  Участвайте тук  

Казваме „ Да “ с „ Омъжи се за мен “ от 11 февруари единствено в кината, а в дните преди премиерата © Меломан.бг •  Музиката на твоя живот ви дава късмет да спечелите страховит подарък – двоен кинобилет за „ Омъжи се за мен “ или албум с истинския саундтрак на кино лентата от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 10 февруари и бъдете подготвени за премия. Успех!

Дни преди формалната премиера на кино лентата „ Омъжи се за мен “ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни обстоятелството за актьорите, сюжета и тайните елементи към лентата.

1. „ Омъжи се за мен “ е основан на уебкомикса на „ Keenspot “ и поредицата графични романи на Боби Кросби и Реми „ Ейсу “ Моктар.

2. Филмът бележи актьорския дебют на колумбийската музикална звезда Малума .

 10 любопитни обстоятелството за кино лентата
© 2020 UNIVERSAL STUDIOS. All Rights Reserved.

3. Това е вторият взаимен план на Дженифър Лопес и Оуен Уилсън . Двамата вземат участие дружно в „ Анаконда “ (1997).

4. Когато продуцентката Илейн Голдсмит-Томас чува за първи път концепцията за „ Омъжи се за мен “, незабавно вижда капацитета на кино лентата да бъде дефинитивната сантиментална комедия за нашите съвременни времена – комбинация сред „ Римска почивка “ и „ Нотинг Хил “.

5. Заради пандемията от Ковид-19, Дженифър Лопес и Малума снимат сцена от кино лентата от домовете си . Лопес споделя, че фамилията ѝ се е трансформирало в мини-снимачен екип.

6. За първи път в кариерата си Дженифър Лопес основава цялостен албум със свои песни за кино продукция и колкото и да е необикновено, за първи път извършва своя ария във филм, в който взе участие.

7. Всяка ария във кино лентата играе значима сюжетна роля и има прочувствена дълбочина, която обогатява развиването на героите.

8. Впечатляващата хореография във кино лентата е основана от дългогодишния креативен режисьор на Дженифър Лопес – Табита Думо. Част от музикалните подиуми са снимани онлайн в Madison Square Garden на изцяло разпродадения концерт на Малума, част от международното му турне 11:11.

© 2020 UNIVERSAL STUDIOS. All Rights Reserved.

9. За да пресъздаде на екран големия дрешник от театрални дрехи на актуалните музикални звезди, дизайнерката на костюми Каралайн Дънкан създава 45 разнообразни дрехи за героинята на Дженифър Лопес – Кат Валдес .

10. Маестро Джон Дебни, прочут с неподражаемата си работа като кинокомпозитор на музиката в „ Най-великият шоумен “, е изправен пред предизвикателство с композирането на музика за „ Омъжи се за мен “ , която да бъде в унисон с песните на Дженифър Лопес и Малума за кино лентата.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР