Познаваме ги от големия и малкия екран. Те са дребничките,

...
Познаваме ги от големия и малкия екран. Те са дребничките,
Коментари Харесай

10 пораснали деца актьори

Познаваме ги от огромния и дребния екран. Те са дребничките, симпатични, занимателни, остроумни и нормално доста храбри герои, които към този момент години наред възхищават феновете в кината и пред тв приемниците.

Това са децата артисти на Холивуд, а пред вас са 10 от най-популярните – пораснали и много изменени.

Какво се случва с тогавашните млади очаквания на киноиндустрията, вижте в листата на 10 пораснали деца артисти.

1. Хейли Джоел Осмънт

A post shared by Haley Joel Osment (@hjosment)

Хейли Джоел Осмънт е артист и екс-дете звезда. Кариерата му стартира през 1994 година с кино лентата “Форест Гъмп ”. През 1999 година той доби международна популярност с ролята на Коул в “Шесто възприятие ”, където партнираше на Брус Уилис. Същата година филмът му донесе и номинация за премия Оскар в категория поддържаща роля. Истинският триумф за Хейли обаче идва едвам откакто самият Стивън Спилбърг го ангажира за присъединяване в извънредно сполучливия “Изкуствен разсъдък ”.

За страдание на 20 юли 2006 година след злополука, в която той е карал, 18-годишният Хейли беше упрекнат, че е карал автомобила си в нетрезво положение. Произшествието не докара до съществени последици, само че пък вписа в болничния картон на артиста счупено ребро, фрактура на дясната плешка, порязвания и ожулвания. На 19 октомври същата година Осмънт е упрекнат в нелегално владение на марихуана и е наказан на 3 години пробация, 60 часа алкохолна рехабилитация, присъединяване в просветителна стратегия, санкция от 1500 $, както и най-малко 26 участия в сбирките на анонимните алкохолици за интервал от шест месеца.

Сега Хейли твърди, че се усеща повече от добре и че е подготвен да се завърне в огромното кино, почитателите обаче са безапелационни, че, след всички тези случки и изтърпените санкции, излъчването на симпатично, мъдро и почтено дете от 90-те години на предишния век е изчезнало окончателно.

2. Маколи Кълкин

A post shared by Macaulay Culkin Fans (@culkin.macaulay)

Маколи Карсън Кълкин е американски артист, който е прочут в целия свят под името Кевин Макалистър, поради ролята си в нашумелите филми от 90-те години на предишния век “Сам у дома ” и “Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк ”. В пика на своята кариера Маколи единомислещо е разгласен от рецензията и почитателите за най-успешното дете-актьор, а това самопризнание му носи големи доходи и претъпкани с милиони долари банкови сметки.

Скоро обаче при Маколи настъпват размирни времена и персонални нещастия, в това число гибелта на сестра му Дакота в автомобилна злополука и на неговата полу-сестра Дженифър, умряла от свръхдоза опиати. След като бе заплетен във финансов спор сред родителите си – Кристофър Кълкин и Патриша Брентъп, кариерата на Маколи сякаш окончателно угасна. На 17 септември 2004 година той е задържан със 17,3 г марихуана и още две неразрешени субстанции – 16,5 мг Alprazolam и 32 мг Clonazepam. Малко по-късно е освободен против гаранция от 4 000 $, а по-късно получава условна присъда от 1 година затвор, наложително присъединяване в стратегия за лекуване на наркотична взаимозависимост и санкция от 540 $. Жълтата преса твърди, че и до ден сегашен Кълкин има проблеми с опиатите. Тази седмица американски таблоид даже го разгласи за мощно подвластен към хероина, оксикодина и викодина, за които, съгласно непотвърдена информация, харчел към 6 хиляди $ месечно.

3. Дрю Баримор

A post shared by Quorn USA (@quornusa)

Дрю Блайт Баримор е американска кино актриса, режисьор, сценарист, продуцент и модел. Тя е част от актьорското семейство Баримор и е внучка на Джон Баримор. Кариерата на Дрю стартира, когато тя е на едвам 11 месеца, с присъединяване в реклама на кучешка храна. Големият й пробив в киното е през 1981 година Тогава тя се появява на екран като по-малката сестра на Елиът в “Извънземното ”. Баримор е считана за доста добър артист през цялото време и естествено, щом е част от толкоз известна фамилия, от нея се чака доста.

Скоро обаче светът е същински слисан от обстоятелството, че сладкото русо момиченце порасна прекомерно бързо и се трансформира в същински наркоман. Пресата улавя младата Дрю с нейната първа цигара на едвам 9-годишна възраст, снима я по какъв начин пие алкохол на 11 и по какъв начин пуши марихуана на 12. Тя е пристрастена към кокаина, още преди да е станала тийнейджърка. Следва опит за самоубийство на 14 година, който я вкарва в клиника за лекуване на зависимости.

След два несполучливи брака, тази година Дрю Баримор мина под венчилото за трети път. Избраникът й е арт консултантът Уил Копелман. Вестниците настояват, че тя е бременна с първото си дете, актрисата обаче към момента не е удостоверила тази информация.

4. Линзи Лоън

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Линдзи Дий Лоън е американска актриса, поп певица и модел. Тя стартира кариерата си през 1989 година като модел на детската мода. През 1998 година прави своя огромен пробив с кино лентата на Disney “Капан за родители ”. Още популярност Лоън натрупа сред 2003-2005 година с основни функции в хитови филми като “Шантав петък ”, “Гадни девойки ” и “Хърби: зареден до дупка ”.

Проблемите в живота на Лоън стартират от 2007 година Тогава тя е съвсем уволнена от кино лентата “Правилата на Джорджия ”, поради непрекъснатото си “изтощение ” по време на фотосите. След това Лоън мина през серия от произшествия, арести и чести визити в клиника за лекуване на зависимости. За приложимост на кокаин и шофиране под въздействие на наркотични субстанции на 23 август 2007 година Линзи попада в пандиза за един ден и е осъдена с 10 дни общественополезен труд.

На 24 септември 2007 година резултатът на Лоън от теста за опиати се оказва позитивен и тя още веднъж прекарва част от деня в пандиза, преди да бъде освободена под гаранция. Наложена й е пробация, а няколко дни по-късно тя влиза още веднъж в център за лекуване на наркомани и алкохолици, където остава в продължение на три месеца. На 9 февруари 2011 година Лоън е упрекната в углавно закононарушение – кражба от бижутериен магазин на огърлица на стойност 2 500 $, само че по-късно е оповестена за почтена от съда. Заради нарушение на наложената й пробация Линзи прекара 35 дни под домакински арест, със закачен проследяващ екран на глезена.

Тези дни представител на Dimension Films разкри пред уеб страницата E! Online, че Линдзи Лоън се е включила към актьорския състав на петия “Страшен филм ”.

5. Илайджа Ууд

A post shared by Eduardo Diéguez San Bernardo (@eduardodieguezphotography)

Талантите на Илайджа Ууд почнали да се разкриват още в началното учебно заведение, като първо били видяни качествата му в региона на музиката. На 7-годишна възраст той е признат в локалния хор, а година по-късно към този момент извършва и роля в театрална режисура по “Вълшебникът от Оз ”. Първата му екранна поява е в клипа на Пола Абдул “Forever Your Girl ”, а филмовият му дебют е с дребна роля в “Завръщане в бъдещето 2″ (1989). Следват поредност от по-големи изяви, които от 9-годишна възраст трансформират Илайджа в любим на рецензията и той е номиниран за няколко награди за млади артисти. Истински прочут става с си ролята си на Фродо във филмовата трилогия “Властелинът на пръстените ” (2001-2004).

Следват “Блясъкът на чистия разум ” (2004), “Град на Греха ” (2005) и “Боби ” (2006). През 2006 година Илайджа дава гласа си на Мъмбълс в анимацията “Весели крачета ”, а тази година следва на екран да излезе и дълго чаканият филм с негово присъединяване “Хобит: Неочаквано странствуване ”.

6, 7. Мери Кейт и Ашли Олсън

A post shared by Olsen pics (@olsenpicsdaily)

Бляскавата кариера на близначките стартира през септември 1987 година, когато, единствено на девет месеца, те стават част от актьорския състав на сериала “Пълна къща ”. В него двете се сменят за ролята на дребната Мишел. Първият игрален филм, в който Мери Кейт и Ашли вземат участие с поддържаща роля, е “Да отидем в дома на баба ” от 1992 година През 1993 година, когато са едвам на 7 години, на името на сестрите Олсън е записана компанията Dualstar. Целта й е да продуцира филми и видеоклипове с съществена тематика “близнаци ”. През 1995 година, след края на “Пълна къща ”, Мери Кейт и Ашли дебютират с огромна роля в киното. Във кино лентата “Нужни са двама ” те партнират на Стив Гутенберг и Кирсти Али.

През 2007 година близначките основават своя първи фешън лейбъл – “The Row ”. През 2009 година Олсън бяха включени като членове на Съвета на стилните дизайнери в Америка. Сестрите са измежду 31 моделиери, на които се оказва тази чест. Дизайнерките получават признанието за приноса, който двата им лейбъла “The Row ” и “Elisabeth and James ” имат за развиването на модата.

8. Дакота Фанинг

Източник: 10te.bg



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР