Украйна се приближава към членство в НАТО. Това обяви държавният

...
Украйна се приближава към членство в НАТО. Това обяви държавният
Коментари Харесай

САЩ: Украйна се приближава към НАТО

Украйна се доближава към участие в НАТО. Това разгласи държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкън. Членството в НАТО е огромната фантазия на украинците, които в съседство имат агресор в лицето на Русия.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи, че Украйна разполага с всички нужни принадлежности, с цел да се движи по пътя, който ще докара до участието на страната в НАТО.

„ Според нашите оценки Украйна разполага с всички нужни принадлежности, с цел да се движи в тази посока “, сподели държавният секретар по време на чуване в интернационалния комитет на Сената. Блинкън акцентира, че това е придвижване „ към подготвеност за бъдещо членство”. Дипломатът уточни, че Съединени американски щати поддържат пътя на Украйна към Северноатлантическия алианс.

Със скупчването на войските по границата Русия цели първо да реализира главната си цел - да ликвидира Украйна като самостоятелна страна. Целеше също да бъде обърнато внимание от американската администрация. Безпрецедентен е броят на военните, които през последните месеци Москва разположи и това сложи света на прага на огромна война, която би могла да се трансформира и в Трета международна. Само с помощта на напъните на нашите сътрудници - НАТО и Европейски Съюз, тази злополука беше предотвратена. Това сподели неотдавна в студиото на ФАКТИ Н. Пр. Виталий Москаленко, дипломат на Украйна в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР