Украинските власти проверяват странен инцидент с взрив на неизвестен обект

...
Украинските власти проверяват странен инцидент с взрив на неизвестен обект
Коментари Харесай

Странен взрив в небето над Киев, NASA отрича падане на сателит

Украинските управляващи ревизират чудноват случай с гърмеж на незнаен обект в небето над Киев през нощта на 19 април.

Кадри от камери за видеонаблюдение демонстрират моментна поява на ярки светлини от падащ и пламнал обект. Военновъздушните сили в началото оповестиха паника и предизвестиха хората в Киев да пазят " осведомителна тишина ", без да разгласяват фрагменти, до момента в който не стане ясна повода за случая.

По-късно ръководителят на Киевската военна администрация Сергей Попко разгласи, че най-вероятно се е случило рухване на сателит от NASA на Земята. Няколко дни по-рано оттова оповестиха, че се чака излязъл от употреба спътник, употребен сред 2002-2018 година, да влезе в земната атмосфера в сряда.

Изказването на Попко обаче предизвика комплициране, откакто представител на американската галактическа организация отхвърли това да се е случило.

Предполагаемият спътник към момента е в орбита и не се е върнал в атмосферата на Земята - това не се е случвало и с другите обекти на NASA.

Докато в Киев още проверяват аргументите за случая, в украинските обществени мрежи се появиха голям брой шеговити мнения и карикатури с " НЛО-то ".

Една от тях демонстрира прословутия боец от Змийския остров, който ругаеше съветския транспортен съд " Москва " по време на нахлуване - този път той изпраща със междинен пръст летяща паница.



Ръководителят на президентската администрация Андрей Ермак също реши да се пошегува, като пусна в обществените мрежи инфографика с отличителните знаци на Военновъздушни сили и колаж с летяща паница, с надпис " Унищожено: НЛО над Киев ".

Графиката се употребява от началото на войната от Въоръжените сили на Украйна, с цел да осведомят популацията за това какъв брой механически единици и бойци от Русия са премахнати по време на бойни дейности.

Малко по-късно Ермак въпреки всичко изтри шегата си, а от армията приканиха хората да заобикалят потреблението на публични знаци в меметата си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР