За следващия мандат ние искаме да продължим политиката към младите

...
За следващия мандат ние искаме да продължим политиката към младите
Коментари Харесай

ПП-ДБ предлага безлихвени кредити за жилище и двойно вдигане на данъчната отстъпка да деца

" За идващия мандат ние желаеме да продължим политиката към младежите. Сред ограниченията са да се удвои данъчния заем за деца от 600 на 1200 лева на година и да се обезпечи безлихвено финансиране за покупка на жилище на млади фамилии с деца “. Това заяви през днешния ден в Карлово съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Асен Василев на среща със симпатизанти.

За пенсиите той сподели, че обединението ПП-ДБ ще упорства да се одобри модифицираното швейцарско предписание, тъй че да е по-благоприятно за пенсионерите, като при индексацията на пенсиите да не се взима средноаритметично сред растежа на инфлацията и на междинния застрахователен приход, а по-високото от двете.

„ За бизнеса започнахме и би трябвало да разтеглим държавната помощ за финансовите вложения в машини и здания. Така бизнесът ще бъде подкрепят, с цел да може да увеличи продуктивността и да стартира да подвига заплатите, тъй че междинната работна заплата да стане не 2000 лева, а 2000 евро “, сподели още Асен Василев.

„ Ние започнахме да осъществяваме европейска финансова политика последните три години и това се усети в приходите – пенсии, заплати на учители и лекари. И се видя, че пари има за всичко. Въпросът е те да бъдат ориентирани в действителни планове. Ето, Карлово има право 30 млн. да вземе по програмата за общински планове, само че е декларирала единствено за 11 млн., тъй като няма подготвени планове “, даде образец някогашният финансов министър.

„ 8 от 10 българи не са съгласни с това, което виждат в България, не са удовлетворени от образованието, от опазването на здравето, от пътищата. Сега дано тези 8 индивида да отидат да гласоподават, тъй като по този начин ще има болшинство в българския парламент, което да промени нещата. Вие решавате “, прикани съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков.

„ Ние желаеме парите да служат на всички хора, а не на няколко индивида, и институции да работят за хората, а не за " джуджета " и " нотариуси “, добави Петков.

Водачът на листата Богдан Богданов уточни, че досега за региона са обезпечени над 230 млн. лева, което е невиждано.

„ Приоритетите ни в Пловдив област са ориентирани към вложения в пътна и водопроводна инфраструктура, градската железница, която е дълго чакана за региона, и за която парите са обезпечени и се чака плановете да бъдат придвижени. Приоритет ни е и образованието и достъпът до опазване на здравето и до най-малките обитаеми места “, съобщи Богданов.

Той прикани жителите да желаят противоположна връзка с локалната власт по какъв начин се извършват плановете.

За превъзмогване на последствията от наводнението в Карловско държавното управление отпусна 11 млн. лева, част от които не са достигнали до хората. Той беше безапелационен, че е нечиста сделка, че държавното управление не е отпуснало средства. Сега се приказва за нови 20 млн. лева Това обаче са средства, които не са били поискани.

„ Ние водим борба да се увеличи стандарта на българските жители, хората да са стопански сигурни за себе си и за фамилиите си. По отношение на сигурността една от главните аргументи ГЕРБ да провалят ротацията беше отводът им от дълбоката промяна в бранша за сигурност. Защото към този миг бранш сигурност няма потенциала да пази българските национални ползи “, разяснява водачът на ДСБ военачалник Атанасов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР