В първото си забележително интервю след пенсионирането през януари 2023

...
В първото си забележително интервю след пенсионирането през януари 2023
Коментари Харесай

Гарет Бейл предупреждава, че алчността може да навреди на благосъстоянието на футболиста, тъй като мачовете се трупат - и подкрепя призивите за премахване на VAR

В първото си удивително изявление след пенсионирането през януари 2023 година Бейл разсъждава върху върховете и спадовете на една популярна кариера, оцени по-широко положение на играта - в това число това, което той разказва като нуждата от унищожаване на VAR - и изрази удивление от незабавното въздействие на Джуд Белингам в Мадрид.

Бейл за това за какво не харесва VAR

Бейл се пенсионира на 33 като петкратен победител в Шампионската лига с Мадрид - трансформирайки се в най-успешния мъжки футболен експорт на Англия, до момента в който към момента е изправен пред сложни времена, печелейки почитатели в Испания.

Натискът, който изпитваше, в този момент единствено нараства, защото надпреварите прибавят мачове, доста повече от разочарованието на световния съюз на играчите FIFPRO.

Бейл сподели в извънредно изявление за Sky News: „ Интензивността и бързината [само] стават по-високи и е доста мъчно да продължиш да играеш на това високо равнище.

" И по-късно, когато равнището падне, вие единствено ще бъдете проучвани. "
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР