Майка и син се дипломираха в един и същи ден!Морийн

...
Майка и син се дипломираха в един и същи ден!Морийн
Коментари Харесай

Дължа му 500 долара: Майка и син завършиха заедно колеж, състезавали се за по-високи оценки

Майка и наследник се дипломираха в един и същи ден!

Морийн Фогърти и синът ѝ Тимъти Озминковски бяха измежду стотиците абитуриенти, които получиха дипломите си от Техническия лицей " Фокс Вали ".

(Във видеото може да научите повече за: По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай: Жена приключи университет на 83 г.)

Озминковски получи тапия за създаване на програмен продукт, а майка му е получила тапия за здравна сестра.

Mother and Son Graduate College Together After Competing for Higher GPAs: 'Now I Owe Him $500!'
— People (@people)
Фогърти споделя, че тя и синът ѝ даже са се състезавали между тях кой ще приключи с по-висока междинна оценка. Синът ѝ спечелил, само че едва-едва.

" Той ме победи с 0,2 точки по междинен триумф. Сега му дължа 500 $! " , споделя Фогарти.

Доскоро Фогърти и Озминковски нямаха визия, че ще завършат дружно.

Озминковски се трансферира във " Фокс Вали ", откакто записва британски език в Университета на Уисконсин- " Стивънс Пойн ".

Междувременно майка му се връща в учебно заведение, с цел да стане здравна сестра - цел, която си е сложила, когато е била на 12 години. Но " моментът в никакъв случай не беше подобаващ ", споделя тя.

Около година откакто майката и синът стартират да учат във  " Фокс Вали ", те схващат, че е допустимо да завършат дружно.

" Беше доста занимателно, когато се събрахме " , изяснява Фогърти.

Сега Фогърти възнамерява да стартира работа като здравна сестра, а синът ѝ - да се реалокира на Хаваите, с цел да работи в региона на кодирането.

" Толкова съм разчувствана, че се вълнувам повече за него, в сравнение с за себе си. Искам да кажа, че той е млад, че целият му живот е пред него, само че той е моят наследник, аз просто съм извънредно горда и щастлива за него ", споделя Фогърти.

Озминковски се гордее и с майка си, като споделя, че тя го е въодушевила.

" Знам какъв брой време ѝ е лишило да стигне дотук, да се грижи за фамилията ми и за всичко останало. Тя трябваше да върви на учебно заведение като на спиране от няколко години насам, тъй че пътят беше дълъг, само че най-сетне успяхме, това е доста вълнуващо ", споделя Озминковски. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР