Жените съставляват по-малък дял от най-добре печелещите във финансовите и

...
Жените съставляват по-малък дял от най-добре печелещите във финансовите и
Коментари Харесай

По-малко жени сред най-добре печелещите във финансите на Обединеното кралство след пандемията, установява доклад

Жените съставляват по-малък дял от най-добре печелещите във финансовите и професионални услуги в Обединеното кралство, в сравнение с преди пандемията COVID-19, проучване на Лондонското учебно заведение по стопанска система и политически науки (LSE) откри.

Жените съставляват 19,4% от 1% с най-високи приходи в бранша приблизително сред първото тримесечие на 2020 година и второто тримесечие на 2023 година, спад от 19,7% през трите години до първото тримесечие на 2020 година проучване, оповестено в понеделник, сподели.

„ Липсата на напредване на дамите до най-високите позиции във финансовите и професионалните услуги е главен фактор, способствуващ за разликата в заплащането сред половете “, сподели Грейс Лордън, доцент в LSE.

„ Вървим обратно, само че не съм сюрпризиран. За да бъде реализиран прогрес, би трябвало да има по-голяма смяна към признаването, че многообразието е положително за бизнеса. “

Някои от водещите финансови компании в Обединеното кралство заплащат на дамите приблизително с 28,8 % по-малко от сътрудниците си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР