Цял взвод мутри с голи глави и маски охраняваха визитата

...
Цял взвод мутри с голи глави и маски охраняваха визитата
Коментари Харесай

Биволъ: Мутри охраняваха визитата на Радев и Йотова в Бургас

" Цял взвод мутри с голи глави и маски охраняваха визитата на Радев и Йотова в Бургас на 5-ти Ноември. Въпреки прикритието измежду тях бяха разпознати престъпно проявени лица, с досиета в Полицията ". Това написаха от уеб страницата за проверяваща публицистика Биволъ на своята Facebook страница.

Ето какво гласи остатъкът от поста на Биволъ:

" Мутрите бяха смесени с гардовете на НСО и даже сред тях личеше цялостна симбиоза и съдействие в нелеката задача да опазят властимащата двойка от неуместни жители и въпроси.

Радев държа тирада и прокламираше по какъв начин ще построим " Новата България ", законна, демократична и без мутри, до момента в който мутрите го вардеха тъдява.

Явно някои от тях бяха познати на съпътстващите го Мая Манолова от " Изправи се! Ние идваме! /бивша " Мутри Вън " / и Бачийски - водач на СЕК, мандатоносител на " ПППП ", тъй като личеше прикрита връзка сред тях.

На въпрос на възмутена гражданка: " Виждате ли КОЙ ви охранява? ", Радев съобщи, че нямал концепция и не било от него мутренското наличие.

Тогава питаме: КОЙ нае и заплати на престъпни и маскирани мутри да охраняват визитата на Радев и Йотова в Бургас, дружно с Министерство на вътрешните работи и НСО, и да филтрират достъпа до Президента?

На нас сходна процедура на мутренски роти против жителите ни е до болежка позната от всички цивилен митинги през последните 10 година

Разгледайте фотосите, само че има и снимани доста красноречиви видеорепортажи от " мероприятието ".

Изглежда, че това е " Новата България " и " Промяната ", която ни готви мутро-ченгеджийската тайфа на политическото инженерство! "

Бел. ред. - фотосите можете да видите в поста на Facebook страницата на Биволъ.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР