Израелски войници откриха телата на трима заложници в Ивицата Газа,

...
Израелски войници откриха телата на трима заложници в Ивицата Газа,
Коментари Харесай

Израелската армия откри телата на трима заложници в Газа

Израелски бойци откриха телата на трима заложници в Ивицата Газа, които са били „ убити “ от похитителите си на 7 октомври. Жертвите са Шани Лук, Амит Бускила и Ицхак Гелер, съобщи представителят на ЦАХАЛ Даниел Хагари.

Израелските жители бяха взети за заложници по време на нападението на „ Хамас “ на 7 октомври и убити по време на кървавия удар против музикалния фестивал „ Нова “, добави той, представен от локални медии.

Хиляди младежи се бяха събрали на 6 и 7 октомври, с цел да танцуват на електронна музика на фестивала, който се организира до кибуца Реим, покрай границата с Ивицата Газа.

 След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Затварят Симеоновския въжен превоз 2 мин. Затварят Симеоновския въжен превоз  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Затварят Симеоновския въжен превоз 2 мин. Затварят Симеоновския въжен превоз

Бойци от палестинската формация „ Хамас “ пресякоха границата и убиха повече от 360 души на фестивала.

Около 240 души бяха взети за заложници и преместени в Газа по време на нападението, при което починаха общо над 1200 души.

Двамата са на независимост с помощта на специфична интервенция на израелската войска в Рафа

Малко повече от 100 бяха освободени по време на съглашение за освобождение през ноември, само че ЦАХАЛ счита, че в Газа към момента се държат 132 заложници, 128 от които бяха взети на 7 октомври.

По-рано през днешния ден стана ясно, че израелски бойци споделят видеоклипове и фотоси с изтезаване на заложници в обществените мрежи. Преди време от армията дадоха обещание да проверяват предходни сходни случаи.

Според правни специалисти снимането и публикуването на сходни неща онлайн може да се категоризира като военно закононарушение. Би Би Си са анализирали 45 фотоси и видеоклипове, като измежду тях има и такива, на които арестуваните принудително са увивани в израелски знамена.

Според интернационалните закони за човешки права арестантите не би трябвало да бъдат подлагани на излишно оскърбление или обществено любознание. Експерти са безапелационни, че публикуването на фотоси и клипове онлайн е тъкмо това.

Вижте още   ТУК.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР