Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти не спести суперлативите

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти не спести суперлативите
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Видя се, че отборът е добър и без Бензема

Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти не спести суперлативите за тима си за представянето в дербито с Атлетико.

" Със Симеоне се поздравихме преди мача, неговият табиет е добър. Мисля, че тимът се оправи доста добре без Карим. Всички, които играха на тази позиция, се оправиха. Родриго вкара доста прекрасен гол, здравето на отбора е на доста високо равнище ", зарадва се италианецът.

" Валверде и Родриго са доста специфични, тъй като са това, което би трябвало да бъде модерния футболист - да играе на разнообразни позиции, да има физика и техника... Двамата прогресираха доста и сме удовлетворени за тях ", добави Анчелоти.

" Мисля, че през първото полувреме контролирахме доста добре извеждащите им подавания зад тила на отбраната с излизанията на Тибо. Головете ни успокоиха, само че и през втората част имахме концепцията да им сътворяваме непрекъснато проблеми. Страдахме в края, Атлетико натисна и ни сътвори проблеми ", призна той.

" Защитавахме се с невисок блок и сме привикнали на това. Това ни разреши да направляваме добре Гризман и Жоао Феликс. Щом Симеоне споделя, че сме се защитавали добре, мога единствено да му благодаря, това е комплимент ", добави експертът.

" Видя се, че тимът е добър и без Карим - най-важния ни състезател. Има неща, които могат да се подобрят, обикновено е, само че истината е, че няма какво повече да желая от този тим. Спечелихме всички мачове до момента, доста съм благополучен и горделив, че упражнявам тези футболисти ", безапелационен бе Анчелоти.

" Барселона се оправя доста добре, само че и ние го вършим. Този сезон е чудноват, не се знае какво ще стане след Световното състезание. Това, което става в този момент с Атлетико, може да ни споходи и нас ", застрахова се треньорът.

" Модерният футболист би трябвало да е приключен - да има качества, сила... Интензивността е доста значима в актуалния футбол. Футболът се играе от футболистите. Треньорите приготвят тактиката, само че футболът е на футболистите и това би трябвало да се знае ", приключи Карло Анчелоти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР