Треньорът на Левски - Станимир Стоилов смята, че загубата на

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов смята, че загубата на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Бронзовите медали никога не са радвали Левски

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов счита, че загубата на отбора му от Лудогорец с 0:1 в последния кръг на Първа лига по футбол е незаслужена и е пристигнала при едно статично състояние.

" Атмосферата на стадиона още веднъж бе прелестна. Не сме мислили изобщо за бронзовите медали, те в никакъв случай не са радвали Левски. Дори ще кажа, че щях да бъда печален, в случай че ги бяхме спечелили ", прям бе след мача експертът.

" Лудогорец съумяха да вкарат от едно статично състояние, ние пропуснахме нашите шансове. Мисля, че загубата ни бе незаслужена и по-справедливо щеше да е равенството. Даже имахме положения да обърнем мача. Но би трябвало да играем с повече експанзия, каквато сподели Лудогорец през днешния ден ", счита Стоилов.

" Трудно можем да приказваме за нови играчи, ще има най-вече един-двама. Трябват ни хора в предни позиции. И през днешния ден имахме проблем с неналичието на играчи в офанзива, от които идват концепциите и изненадата. Но ние това го знаем и би трябвало да работим върху него. Нужно е да задържим равнището и да подобряваме качеството и класата на отбора ", сигурен е треньорът.

" Не е казано, че Левски би трябвало да стане бързо международен първенец, само че ние постоянно би трябвало да се борим за титли ", приключи Станимир Стоилов.

По обявата работи: Антони Йорданов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР