Общо пет отличия за екип Корпоративни комуникации на А1 България

...
Общо пет отличия за екип Корпоративни комуникации на А1 България
Коментари Харесай

Пет отличия спечели А1 на PR Приз 2024


Общо пет оценки за екип „ Корпоративни връзки ” на А1 България във вечерта на премиите – отляво надясно: Мариела Мечкова, експерт „ Външни връзки ”, Деница Коларска-Иванова, старши експерт „ КСО и вътрешни връзки ”, Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки ”, Даниела Найденова, експерт „ Външни връзки ”, Биляна Дражева, управител „ Вътрешни връзки ”, Нина Неделчева-Георгиева, специалист „ Външни връзки ” в А1 България (снимка: А1 България)

Комуникационните акции на А1 завоюваха пет награди на 24-тото издание на PR Приз. Конкурсът е проведен от Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО). Той е най-утвърденият и с дългогодишна история конгрес у нас, който отличава достиженията на експертите в обществените връзки.

Журито оцени високо акциите „ Интернет за всички ”, „ Дари за децата, А1 ще удвои ”, „ А1 премеждие в света на технологиите ”, „ От А1 до Я за цифровата промяна ” и „ Workplace 2.0 ” на А1, в категории „ Дигитални връзки ”, „ ESG информационен план за възстановяване качеството на живот в обществото ”, „ Специално събитие ”, „ B2B информационен план ” и „ Проект за вътрешни връзки ”.

А1 завоюва пет оценки на PR Приз 2024
(снимка: А1 България)

Проектите, с които А1 взе участие тази година, се съревноваваха с общо петдесет и пет плана, а премиите бяха връчени по време на публична гала.

Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки ” в А1 България, разяснява: „ Вярвам, че най-голямата телекомуникационна компания и максимален систематичен интегратор в България неслучайно има и най-хубавия PR екип. Наградите, които получаваме през днешния ден, ни носят задоволство, само че в същото време ни стимулират да продължаваме да описваме историите на софтуерния бизнес по въздействащ и занимателен метод ”.

Журито на състезанието отличи с първа премия плана „ Интернет за всички ”, с който А1 годишно образова децата и младежите на възраст сред 5 и 15-годишна възраст. Изданието през 2023 година беше отдадено на рисковете в онлайн среда. Чрез интерактивни видеа с геймификация акцията показваше на младежите по какъв начин да бъдат по-внимателни и да се защищават от евентуалните рискове онлайн. Това е още едно самопризнание за плана, откакто преди броени дни А1 завоюва единствената премия в категория Branded content/Native Campaign на IAB Mixx Awards.

Второ място в категория „ B2B Комуникационен план ” А1 завоюва с плана „ От А1 до Я ”, осъществен със Storio на Икономедиа. Поредицата от 8 публикации беше отдадена на ICT софтуерните услуги на А1 и екипите, които ги основават и оферират.

Даниела Найденова, експерт „ Външни връзки ”, получи първа премия за А1 България на PR Приз за плана „ Интернет за всички ” в категория „ Дигитални връзки ”.
(снимка: А1 България)

Кампанията в „ Дари за децата, А1 ще удвои ” завоюва второ място в категория „ ESG информационен план за възстановяване качеството на живот в обществото ”. Второто издание на акцията в края на 2023 година надгради опцията клиентите на А1 да допринесат за по-доброто детско опазване на здравето през Моят А1, а компанията удвои събраната сума в интерес на план „ Светулка ”.

Вътрешната връзка в компанията донесе трета премия и в категория „ Проект за вътрешни връзки ” с платформата за основаване на ангажираност към чиновниците посредством наличие – Workplace 2.0, както и в „ Специално събитие ”, където журито отличи информационния метод и добра организация на събитията за чиновниците и техните деца – „ А1 странствуване в света на технологиите ”.

Представените планове бяха оценени от без значение жури от специалисти в областта на връзките с обществеността, медиите и маркетинговите връзки и бяха презентирани онлайн пред представители на журито и информационната общественост.

наличие от А1 България
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР