Ветеран от армията, подкрепен от PAC на председателя на републиканската

...
Ветеран от армията, подкрепен от PAC на председателя на републиканската
Коментари Харесай

Армейски ветеран прогнозира първото червено обръщане на окръг Северна Каролина от 1883 г. насам, цитирайки неразположението от епохата на Байдън

Ветеран от армията, подсилен от PAC на ръководителя на републиканската конференция на Камарата на представителите Елиз Стефаник, сподели за Fox News Digital тази седмица, че тя има вяра, че може да направи история в Северна Каролина.

Пенсионираният полковник Лори Бъкхаут сподели, че нейният регион е най-бедният в Северна Каролина и до момента в който стопанската система и работните места са на върха - внимавайте на гласоподавателите, първият въпрос, който загатват пред нея, е имиграцията.

Това е комбинацията от беднотия, приток на опиати от южната част на границата и общо неразположение в ерата на Байдън, което има нейния капацитет гласоподаватели, настояващи за смяна, сподели Бъкхаут. 

Тя означи, че нейният регион, който се простира от предградието Роки Маунт през близо 200 благи дребни градове до туристическите общности на външните банки на Дък и Корола, не е избирал републиканец, откогато Честър Артър беше президент. 

Кандидатът на Република...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР