Костадин Костадинов: Всички около 4-процентната бариера копират риториката на Възраждане“Всички

...
Костадин Костадинов: Всички около 4-процентната бариера копират риториката на Възраждане“Всички
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Всички около 4-процентната бариера копират риториката на „Възраждане“

Костадин Костадинов: Всички към 4-процентната преграда копират риториката на „ Възраждане “
Всички партии, които са малко под или над бариерата от 4% за Народно събрание, копират риториката на „ Възраждане “. Когато се появят 15 обединения, които приказват еднообразно, те работят за ръководещите. Не съм психиатър, с цел да разясня „ Величие “. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
Според него при нови избори ще има още по-ниска изборна интензивност.
Излъганите няма да се трансферират към нови обединения, а няма да отидат да гласоподават. Тогава ще спадне още повече интензивността.

„ 500 000 души е отливът на гласоподаватели на последното гласоподаване, най-вече са от ПП-ДБ. При систематична неистина хората махват с ръка и споделят: ма…ната им на всички.
Избирателите на новата парламентарна партия са тежко разочаровани от избора си.
Бившият подполковник 2 година агитираше да не се гласоподава, да не би някой да поддържа „ Възраждане “, с цел да се държи „ Възраждане “ в избран най-малко. Формацията, а и тези под чертата са с наша реторика. Като събереш числата на всички – ставаме колкото спечелилите от ГЕРБ.

Ние сигурно щяхме да сме втори, както и социолозите го споделяха.
Заплахата е, че Движение за права и свободи са втора мощ.
Имаше сигнали за пазаруване на гласове и спад на интензивността. При срив на ГЕРБ, ще стартират да купуват за Движение за права и свободи – това е опасност за Народното събрание. Това е и съвършената стихия – политическа, подмолна, финансов избор “, изясни Костадинов. Той призна, че не знае кой ще е третият, само че бързо ще си проличи. Твърдо е уверен, че ще има много излъгани хора. И никой от „ Възраждане “ няма да поддържа препоръчан кабинет от ГЕРБ.
„ ПП-ДБ върнаха и легитимираха ГЕРБ и Движение за права и свободи. На политическата неистина би трябвало да си постави край. Ако ни поканят – ще мислим, имаме 5 условия, които са непроменими.
По концепция на „ Възраждане “ ще се сформира парламентарна група в Екологичен потенциал с членове от 9 партии “, сподели водачът на партията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР