Продължават да валят кадри на последствията от природната стихия и

...
Продължават да валят кадри на последствията от природната стихия и
Коментари Харесай

И звездите плачат: Популярно лице от телевизионния екран потърси помощ след потопа

Продължават да валят фрагменти на следствията от естествената буря и сериозните количества превалявания, които се изсипаха над страната в сряда вечерта.
Камен Хасъмски разгласява в обществените мрежи фотоси от тежките провали върху парцела му след вчерашната стихия в Троянско с молба към доброволци от района да оказват помощ при оправянето с следствията от естествената буря..
Познат на необятната аудитория и от телевизионния екран с присъединяване си в риалити форматът,,Фермер търси жена “ преди години, Камен е обиколил целия свят, само че е избрал да живее в село Орешак, на по-малко от километър от Троянския манастир.
В 100-годишна къща, до река Черни Осъм, има дърводелска работилница и бара.
„ Бях в София и се занимавах с организацията на джаз фестивала, който ще е през юли в Орешака, когато татко ми се обади и потеглих незабавно назад насам “, изясни пред „ Фокус “ Хасъмски.
„ Валяло е за малко, само че провалите са големи. Публикувах фотосите, най-много, с цел да ги видят другари и в случай че могат да дойдат да оказват помощ. Но в тази обстановка в действителност няма да откажа помощ от доброволци от региона и авансово им благодаря за отзивчивостта “, добави пред медията Камен.
Може да се свържете с Камен посредством профила му във „ Facebook “ или на телефон: 0878353125
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР