Армейски експерти по обезвреждане на бомби и полиция нахлуха в

...
Армейски експерти по обезвреждане на бомби и полиция нахлуха в
Коментари Харесай

Армейски екипи за обезвреждане на бомби нахлуха в офиса на партията на Торите в Хоршам заради `подозрителен пакет`

Армейски специалисти по неутрализиране на бомби и полиция нахлуха в офис на Консервативната партия в Хоршам, откакто беше открито съмнително устройство.

Полицията в Съсекс и екипи на пожарната също са на мястото. Смята се, че пакет е бил доставен на Консервативната асоциация в Gough House, Horsham през вчерашния ден.

Местният партиен офис на торите се употребява от претендента за Horsham, Джереми Куин, който удостовери, че е получил „ недоверчив колет ". Близките домове също бяха евакуирани този следобяд. Той беше локален народен представител до разпускането на Народното събрание за общите избори.

По-късно полицията удостовери, че пакетът е бил безвреден и чиновниците са били отстранени. „ Служителите преглеждат дали е имало осъществено нарушаване при изпращането на пакета и това следствие продължава “, прибавиха те.

В изказване господин Куин сподели: „ След приемането на недоверчив колет в моя офис в Хоршам по-рано през днешния ден полицията реши, че случаят би трябвало да ескалира и бяха извикани експерти от екип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР