Треньорът на Арда Николай Киров заяви, че след добрия сезон

...
Треньорът на Арда Николай Киров заяви, че след добрия сезон
Коментари Харесай

Николай Киров: Сега започва най-трудното - Лигата на конференциите

Треньорът на Арда Николай Киров съобщи, че след положителния сезон за отбора му, в този момент стартира най-трудното - присъединяване в Лигата на конференциите. Специалистът приказва пред Българска национална телевизия, като добави, че е допустимо клубът да прибегне до привличането на повече чужденци поради евротурнирите.

" Все още си мисля, че можехме да се представим и по-добре този сезон. Това, което направихме, се дължи най-много на старанието на футболистите, както и на спокойствието, което ни дава управлението. Сега идва по-трудното - Лигата на конференциите ".

" Самото присъединяване в Европа е радикално друго от присъединяване в нашия шампионат. Доста промени претърпя Арда в тази година. Хубавото беше, че имаше 7 дуела, които да доиграем от предходната година, с цел да мога да преценява от какви играчи се нуждаем.

" Футболистите схванаха концепциите, които ние имахме като треньорски екип и успяхме да реализираме тези резултати. Българските състезатели при нас постоянно са първа алтернатива. На някои постове обаче има недостиг от такива играчи у нас и е допустимо да се ориентираме към чужденци ", сподели Белия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР