Двойка, спореща как най-добре да съхранява дъска за гладене, се

...
Двойка, спореща как най-добре да съхранява дъска за гладене, се
Коментари Харесай

Яростният дебат за дъската за гладене на двойка „съсипва живота им“ и разделя интернет

Двойка, спореща по какъв начин най-добре да съхранява дъска за гладене, се обърна за помощ към Reddit – и това „ унищожи “ живота им.

Дебатът за това по какъв начин дъската за гладене би трябвало да стои в шкафа докара до поредност от актуализации от потребителя Trousers of Time, който държи потребителите на r/CasualUK в течение с продължаващия спор с другата им половина. Анкетирайки потребителите за това в каква посока нагоре би трябвало да се движи дъската за гладене, истинският афиш беше оставен да твърди „ морална победа “, а не известния отговор.

Те написаха: „ Когато прибирате дъската за гладене в шкафа отвесно кой път нагоре е верният? “ Това породи спор, в който стотици консуматори се включиха с мислите си.

След близка анкета победи съхранението на дъската за гладене с острия край надолу. Общо 26 гласа против 19 за острия край бяха преброени от все по-ядосания консуматор на Reddit, който сподели, че разделянето е „ унищожило живота ми “. Те написаха: „ Време за крайни резултати! Имаме 26...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР