Майка се обърна към платформа за родители, за да поиска

...
Майка се обърна към платформа за родители, за да поиска
Коментари Харесай

„Дъщеря ми е терианка и се идентифицира като животно – тревожа се за нея“

Майка се обърна към платформа за родители, с цел да изиска съвет, откакто деветгодишната й щерка й сподели, че се разпознава като „ терианец “ и искаше да бъде третиран като подобен. Несигурна какво да прави, тя показа обстановката с други, надявайки се, че те могат да оказват помощ.

Според IntraSpectrum Counseling „ терианецът “ е редуциране от „ териантроп “. На уеб страницата си се споделя: „ Това значи човек, който се разпознава напълно като нечовешко създание, като вълк, полярна мечка или даже земен червей. Докато двете общности исторически са се появили настрана, тя има доста припокриване с общността на „ другите родственици “, която включва всеки субект, който се разпознава като нечовек (напр. като горски дух, змей или даже фиктивен герой).

„ Нечовешката еднаквост, сходно на други аспекти на идентичността, минава през интервал на развиване (обикновено в юношеството) и остава постоянна през целия живот. Някои проучвания допускат допустимо припокриване с други форми на невроразнообразие,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР