Тази сутрин гледах предизборен дебат по една от националните телевизии

...
Тази сутрин гледах предизборен дебат по една от националните телевизии
Коментари Харесай

МладенМаринов:Хора с претенции да управляват не мислят за здравето



Тази заран гледах избирателен спор по една от националните малките екрани и видях кои хора претендират за ръководството. Направи ми усещане, че те не говореха нищо за стратегическото развиване на страната, не говореха за икономическите ограничения и за опазването на здравето, а се занимаваха с персонални нападки и си доказваха един на различен кой кой е. Може би, те още не са разбрали кои са самите те, а желаят да ръководят страната. Представете си, когато тези хора влязат в ръководството, какво ще настъпи. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов пред жителите на Своге. По думите му в настоящия миг държавното управление на Бойко Борисов е в непрекъсната подготвеност и подхваща съответни дейности за преодоляване на рецесията, провокирана от разпространяването на пандемията от COVID-19. „ Тази рецесия е непредвидима и няма държавен началник в света, който да даде точна прогноза по какъв начин и по кое време ще приключи тя. Ние се учим, както се споделя, в багра, и го вършим добре. Бойко Борисов е водач, който има престиж в Европа и в света. В тези сложни моменти ние се нуждаем от подобен водач, с цел да можем да стоим наедно с нашите европейски сътрудници “ сподели още Маринов.



Областният координатор на ГЕРБ за София област и претендент за депутат Николина Ангелкова бе безапелационна, че ГЕРБ е виновна партия с доста опит, която е потвърдила, че се оправя с рецесии, че може да работи и да реализира резултати.

„ Това се вижда, както от осъществените досега планове в София област и съответно в община Своге, по този начин и с плануваните за идващ 4 - годишен мандат. Имаме ясни цели и задания, които ще осъществяваме с доста работа. Срещу тях от опозицията дават отговор единствено с празни диспути и рецензии “, съобщи Ангелкова.

“Благодарение на държавното управление на Бойко Борисов са отпуснати средства за рехабилитация на една от главните пътни прави в с. Томпсън, както и на пътни прави в другите обитаеми места на територията на общината и за подсилване на свлачищата в региона. Наш приоритет са също образованието, развиването на туризма посредством разпространение на прелестната природа и историческото минало на този край. Ползваме се с поддръжка от интернационалните институции, с помощта на ръководството на премиера Борисов и държавното управление. В пандемията страната ни работи за баланс сред грижата за здравето на хората и развиването на стопанската система. Кабинетът поддържа уязвимите групи от популацията - в тежките месеци на разпространяване на COVID-19 финансова поддръжка получават всички пенсионери, без значение от размера на пенсията им. А за възрастните хора с най-ниски приходи се изплащат и спомагателни средства “, добави регионалният координатор на ГЕРБ.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР