Световноизвестнa порно актриса бе открита да живее щастлива в мрежа

...
Световноизвестнa порно актриса бе открита да живее щастлива в мрежа
Коментари Харесай

Мизерия! Откриха световноизвестна порно звезда да живее в тунел ВИДЕО 18+

Световноизвестнa порно актриса бе открита да живее щастлива в мрежа от тунели под Лас Вегас, написа "Мирър ".

Преди доста години Джени Лий беше една от най-разпознаваемите актриси, участващи в промишлеността за възрастни.

Жената от Тенеси плени необятната аудитория, появявайки се във филми и списания от висок клас, в това число Hustler и Penthouse, преди да се отдръпна, с цел да се концентрира върху модата през 2009 година



Докато 45 000 души към момента се абонират за нейната работа в един уеб страница, предполагайки, че славата на Лий не е намаляла през последното десетилетие, житейската й обстановка се е трансформирала фрапантно.

39-годишната жена е открита да живее в 200-километров лабиринт под столицата на хазарта от ефирен екип, който прави документален филм за тунелите.

Джени, чието същинско име е Стефани Садора, беше открита, заемайки дребна повърхност от основаните от индивида пещери. Тя употребява просто факла, с цел да освети виталното си пространство.

На въпрос дали е намерила триумф като порнозвезда, тя отговори, че е "една концепция прекомерно сполучлива ".

„ Всъщност станах доста известна. Все още би трябвало да съм в топ 100 в някой лист някъде. Преди бях толкоз гореща ", споделя тя.

Въпреки че Джени наподобява засрамена от ситуацията си, тя бързо акцентира позитивите на живота в тясно сплетена подземна общественост.



„ Не е толкоз мъчно, колкото може би си мислите, всички в действителност изпитват почитание един към различен “, споделя тя.

„ Всички са положителни един към различен, което не мисля, че се намира елементарно. Щастлива съм, имам всичко належащо тук. Хората са повече приемащи “, добави Джени.



На въпроса й дали мисли да напусне тунелите, които са издигнати, с цел да защитят града от светкавични наводнения и в този момент приютяват хиляди бездомни хора, Джени допусна, че би го направила, само че не държи изключително да го прави.

Тя продължи: „ Разбира се, няма вода. Харесва ми, че тези компликации построяват приятелство. Чувствам се по този начин, като че ли сътворявам същински другари. “

Не е ясно по какъв начин Джени се озовава в тунелите.



Тунелите под линията в Лас Вегас са известни с това, че съдържат доста цветнокожи персонажи, в това число служащи на цялостен работен ден.

Докато е цялостен с интензивни миризми и безусловно е подземен, тротоарите от горната страна постоянно са залети с изпуснати пари.

Превод: БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР