Луната е в знак Козирог до 23:46ч на 27 май

...
Луната е в знак Козирог до 23:46ч на 27 май
Коментари Харесай

Днес вие сте създатели на вашата реалност

Луната е в символ Козирог до 23:46ч на 27 май

Луната също ще ни подари с някои качества на Козирог. Ще станем по-отговорни и дисциплинирани. Но доста хора ще седят в зоната си на комфорт и внезапно ще понижат връзката с другите - за известно време ще би трябвало да се примирят с пристъпи на бягство. Нарастващата Луна в Козирог е вашият проектант, който ви оказва помощ да проектирате бъдещето, да поставите концепцията си във форма и да фиксирате резултата. Ако имате явен проект, започнете да го прилагате в този момент. Подходящо време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. Да се заобикаля безпорядъка. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. 

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: 19 лунен ден от 00:17ч на 27 май до 01:01ч на 28 май

Енергията на 19-ия лунен ден е фина, само че мощна, като паяжина и взе участие в процесите на сътворението, където всички живи същества са свързани с една нишка. Под тази Луна всичко е естествено, няма случайности и съвпадения. В този ден вие ставате основатели на вашата действителност.

Ден на нашите заблуди и неточности. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. 

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” за горделивост и злопаметност.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден е неподходящ и сложен. Ако желаете да отидете на среща, изберете различен ден. Срещата може да прерасне в свада, в случай че се появи ненадейно възприятие на възмущение. Може даже да не осъзнавате, че думите ви мощно са повлияли на колегата ви. Ако имате проблем, не се опитвайте в този момент да го решите, изключително посредством прочувствени изказвания, проявата на страсти може единствено да утежни обстановката. Интимните връзки също е добре да прескочите в този момент. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР