Светлинно образувание с необичайни размери се появи в небето над

...
Светлинно образувание с необичайни размери се появи в небето над
Коментари Харесай

НЛО ли е това? Странен обект засия в небето над Маями

Светлинно образувание с необикновени размери се появи в небето над летище в Маями, оставяйки чиновници и пасажери без думи. Подобен феномен не е виждан до момента и по тази причина множеството очевидци считат, че са видели прелитащо НЛО.

Явлението е снимано от десетки хора, които сега са се намирали на летище. Общото мнението е, че светлината над главите им няма по какъв начин да е от аероплан.

От фотосите и видеото в интернет може да се види, че незнайният обект не се движи и структурата му е построена от ярка синя светлина.

Въпреки че очевидците се сплотяват към версията, че са станали очевидци на прекосяване на извънземни, за появяването на явлението има и по-рационална догадка.

Другата версия е, че небесният феномен е резултат е конфиденциален боен план, който се извършва във Флорида и включва изстрелването на изпитателни ракети.

Ракетният мотор кара водата във въздуха да кондензира и на огромна височина може да образува облак от бистър лед, който да се вижда като ярка синя светлина, какво са видели на летището в Маями.

Освен от ракета светлината може и да е породена от аероплан от секретните планове на военните в Съединени американски щати, а наподобява и на останки от комета, която не е известна на науката.

Версията за НЛО обаче остава най-популярна, подкрепена от обстоятелството, че малко по-рано този месец НАСА прекъсна изненадващо излъчването от Международната галактическа станция.

От Астрономическата организация излъчват онлайн от сондата, която обикаля Земята по 16 пъти дневно. На 9 юли обаче, когато в далечината се вижда небесен обект, излъчването стопира.

Не сме забелязвали НЛО в известния смисъл на тази дума. Прякото лъчение от МКС е към момента е опит, всичко от Станцията се излъчва към Земята, настояват от НАСА.

Но огромна част от хората са уверени, че излъчването е прекратено, с цел да се скрие преминаващо НЛО.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР