ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Израелските официални лица в понеделник изглеждаха все

...
ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Израелските официални лица в понеделник изглеждаха все
Коментари Харесай

Израелски официални лица загрижени за възможните заповеди за арест на МНС, тъй като натискът нараства заради войната в Газа

ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Израелските публични лица в понеделник изглеждаха все по-загрижени, че Международният углавен съд може да издаде заповеди за арест против водачите на страната, т.к. интернационален напън нараства поради войната му с Хамас в Ивицата Газа.

Междувременно израелските въздушни удари против южния град Газа Рафа през нощта и в понеделник убиха минимум 22 души, в това число шест дами и пет деца, едно от който беше единствено на 5 дни, съгласно болничните досиета и кореспондент на Асошиейтед прес.

МНС стартира следствие преди три години за вероятни военни закононарушения, осъществени от Израел и палестински екстремисти, датиращи от войната Израел-Хамас през 2014 година, само че не даде никакви индикации, че такива заповеди са неизбежни. Нямаше коментар от съда в понеделник.

Израелското външно министерство сподели късно в неделя, че е уведомило израелските задачи за „ клюки “, че може да бъдат издадени заповеди против висши политически и военни чиновници. Не беше ясно какво е предиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР