САН ФРАНЦИСКО (АП) — Членове на семейството на ветеран от

...
САН ФРАНЦИСКО (АП) — Членове на семейството на ветеран от
Коментари Харесай

Семейство на ветеран от калифорнийския флот, който почина, след като офицер коленичи на врата му, урежда дело за $7,5 милиона

САН ФРАНЦИСКО (АП) — Членове на фамилията на деец от флота, който умря през 2020 година, откакто служител на реда притисна коляно към врата му за близо пет минути, до момента в който е бил в рецесия на психологичното здраве, са уредили федерален иск против град Антиохия в Северна Калифорния за 7,5 милиона $, споделиха техните юристи в сряда.

След гибелта на Анджело Куинто фамилията му също настоя за промени, които доведоха до промени в града и щата в метода, по който правоприлагащите органи реагират на хора, които са в рецесия на психологичното здраве.

Джон Бърис, един от юристите, сподели в изказване, че въпреки никаква сума пари да не може да компенсира гибелта на Куинто, „ фамилията му би трябвало да бъде похвалено за техния хладнокръвен ангажимент за възстановяване на връзката сред общността и Антиохийската полиция.

В делото се твърди, че полицейските чиновници на Антиох са употребявали несъразмерна мощ, когато са задържали Куинто. Той уточни като обвинени град Антиохия, тогавашния шеф н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР