Испанският министър-председател Педро Санчес каза, че ще продължи да бъде

...
Испанският министър-председател Педро Санчес каза, че ще продължи да бъде
Коментари Харесай

Санчес от Испания казва, че ще остане на поста министър-председател, въпреки разследването за подкупи, насочено към жена му

Испанският министър-председател Педро Санчес сподели, че ще продължи да бъде на поста в отговор на следствие за рушвет против брачната половинка му, което съгласно него съставлява акция за тормоз.

Санчес разгласи предходната сряда, че обмисля оставка, откакто съд в Мадрид стартира авансово следствие за хипотетична търговия с въздействие и корупция против брачната половинка му Бегона Гомес.

„ Трябва да спра и да помисля дали да продължа да оглавявам държавното управление или дали би трябвало да се откажа от тази чест “, написа той в писмо от четири страници, оповестено в X, някогашен Twitter.

Хиляди поддръжници се събраха пред централата на Социалистическата партия на Санчес в Мадрид в събота, скандирайки „ Педро, остани! “

Санчес сподели, че дейностите против брачната половинка му са част от акция за „ тормоз “ против двамата, водена от „ медии, мощно повлияни от десните и крайнодесните “ и подкрепяни от консервативната съпротива.

Испанската прокуратура в четвъртък изиска преустановяване на разследванет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР