Кийт Ърбан е бил уплашен и нервен“ да покани Никол

...
Кийт Ърбан е бил уплашен и нервен“ да покани Никол
Коментари Харесай

Кийт Ърбан признава, че е бил „уплашен и нервен“ да покани Никол Кидман на среща, докато споделя интимни подробности за живота им

Кийт Ърбан е бил „ изплашен и нервозен “ да предложения Никол Кидман на среща на среща, вярвайки, че тя е „ принцеса от същинския живот “, когато той за първи път стартира да я преследва Съберете храброст най-сетне да й се обадите “, спомня си кънтри музикалната звезда.

Признанието на Кийт идва, откакто Никол беше отличена на церемония за премията за витални достижения на Американския кино институт през Лос Анджелис в петък.

Австралийската актриса възхити достойнството на AFI, която е „ оттатък най-смелите ми фантазии “, когато беше оповестена за притежател предишния уикенд.

„ Получаването на тази премия ме изпълва с голяма признателност “, написа тя тогава. „ Да бъда първият австралиец, почетен с такава чест, ме оставя без думи.

„ Успях да намеря телефонния й номер на малко листче хартия. Бях уплашена. Бях нервозен да й се обадя. Наистина, както евентуално разбрахте, събрах см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР