Супермоделът Жизел Бюндхен и съпругът ѝ - седемкратният шампион от

...
Супермоделът Жизел Бюндхен и съпругът ѝ - седемкратният шампион от
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен и Том Брейди са разделени: Или спортът, или семейството

Супермоделът Жизел Бюндхен и брачният партньор ѝ - седемкратният първенец от Националната футболна лига Том Брейди - минават през съществени фамилни проблеми, които са довели до решението да заживеят настрана. Временно, най-малко към този момент.

Причината за напрежението е желанието на 45-годишния Брейди да продължи професионалната си спортна кариера и да играе като куотърбек в " Тампа Бей Бъканиърс ". В началото на 2022 година той първо разгласи, че се отхвърля от дейния спорт, само че единствено месец по-късно премисли този ход и изиска да се върна на терена за още един сезон.

Страстта и готовността му да продължава да играе бяха похвалени от Серина Уилямс, откакто тя разгласи своето отдръпване от професионалния тенис в края на US Open. Нещо повече - в изявление за Джими Фалън на 14 септември Уилямс даже загатна, че в бъдеще е подготвена да постъпи тъкмо като Том Брейди и отвори малка врата за връщане.

Жизел Бюндхен обаче към този момент не желае да дели брачна половинка си с тима му - и съгласно източници на сп. " People " упорства той да отделя повече време на фамилията и на трите им деца. Двамата са родители на Бенджамин (12 г.) и Вивиан (9 г.), а Том Брейди е има още един 15-годишен наследник на име Джак от предходната си връзка с Бриджит Мойнахан.

" Естествено, аз имам своите терзания - това е доста нападателен спорт, имаме деца, бих желала той да участва в живота ни повече. Определено сме водили този диалог неведнъж. Но в последна сметка, считам, че всеки би трябвало да вземе решението, което работи за него. Той също би трябвало да следва това, което го прави благополучен ", споделя тя в изявление за Elle преди дни.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР