Докато едната страна на плажа на Борнмът днес е зловещо

...
Докато едната страна на плажа на Борнмът днес е зловещо
Коментари Харесай

Британците препълват плажа на Борнмът въпреки кордона и кръвта, където жена беше намушкана до смърт

Докато едната страна на плажа на Борнмът през днешния ден е злокобно тиха, до момента в който полицията проверява убийството на жена, другата е цялостна с плажуващи, опитващи се да извлекат максимума от слънчевото време.

Въздушни изображения демонстрират препълнен плаж на изток от кея, откакто полицията затвори на запад след двойно намушкане с нож на Durley Chine Beach на 25 май. Инцидентът остави една жена убита и друга в болница със съществени контузии. Оттогава полицията в Дорсет арестува 17-годишно момче от Ланкашър по съмнение в ликвидиране.

Но ужасяващото ликвидиране не е спряло британците да се тълпят на плажа, защото Метеорологичната работа разкри големи елементи от страната ще се къпе в знойни 23C върхове. Изображения демонстрират стотици британци, правещи слънчеви бани и къпещи се в морето в Борнмут, единствено на метри от мястото на закононарушението, което шокира нацията.

Полицията в Дорсет сподели, че 34-годишна жена от Пул беше разгласен за мъртъв на място, до момента в който 38-годишна жена, също от Пул, беше откар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР