Заради отпадането на частта с хидромелиорациите в Плана за възстановяване

...
Заради отпадането на частта с хидромелиорациите в Плана за възстановяване
Коментари Харесай

Новаков: Яз. Нейковци край Трявна е поредният обект, оставен на трупчета през последните години

 _2024 izbori_v012

" Заради отпадането на частта с хидромелиорациите в Плана за възобновяване и резистентност след преправянето му от държавното управление на Петков, обекти като тревненския язовир за питейни потребности " Нейковци " останаха отвън опциите за строителство с европейски средства. Въпреки това ГЕРБ се ангажира при опция за сформиране на устойчиво държавно управление, да продължи работата по плана ".

 

Това сподели в Трявна претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков, който в продължение на 9 години поддържа собствен офис в района и поддържа развиването му с голям брой начинания и дарителски акции. Той напомни, че в последния мандат на ГЕРБ е направен капиталов план за язовира, подготвен е и Подробният организационен проект, осъществени са процедурите по отчуждаване, остава да се осъществя самото строителство. " За страдание и този обект, както всички, през последните три години са оставени на трупчета ", разяснява още Новаков. Той беше безапелационен, че Питейният язовир " Нейковци " е измежду водещите цели в програмата на ГЕРБ.


Андрей Новаков посети през днешния ден Трявна дружно с претендентите за народни представители Михаил Митов, Атанас Атанасов, Мария Пенева и Максим Садинов, където организира среща с представители на локалния бизнес и беседва с тревненци и гостите на града в центъра на Трявна.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР