Синоптиците предупреждават за още един ден с повишен риск от

...
Синоптиците предупреждават за още един ден с повишен риск от
Коментари Харесай

Бурите могат да донесат високи температури в Тексас и торнадо в Оклахома през уикенда на Деня на паметта, предупреждават синоптиците

Синоптиците предизвестяват за още един ден с нараснал риск от рискови торнада в Средния запад в събота и споделят на хората в южен Тексас, че те могат да бъдат изпитани трицифрени температури — и това са четири седмици до началото на лятото.

Метеорологичната работа в Оклахома съпостави деня с „ купчина шубраци, напоена с бензин “. Синоптиците не са сигурни, че ще се образуват стихии, само че всяка, която се случи, може да избухне с огромна градушка, рискови ветрове и торнада. Милионите хора, пътуващи за уикенда на Деня на паметта, бяха предизвестени, че дивото време може да попречи на проектите за пътешестване. 

" Има дребен късмет множеството от мачовете да са несполучливи и през днешния ден виждаме единствено няколко стихии. Все отново това не е мач, с който бих желал да играя. Необходима е единствено една стихия, с цел да бъде въздействаща, " Националната метеорологична работа в Норман, Оклахома, написа във Фейсбук.

уязвим на високи температури по-рано през май. Регионът е в северния завършек на топлинен купол, който се простира от Мек...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР