Страшни подробности излязоха за садиста от Стара Загора, който наряза

...
Страшни подробности излязоха за садиста от Стара Загора, който наряза
Коментари Харесай

Страшни подробности за садиста с макетното ножче. Държавата се вдигна

Страшни детайлности излязоха за садиста от Стара Загора, който наряза на 400 места по главата и лятото 18-годишната си другарка, обръсна косата й и й счупи носа. Деянието бе окачествено от съдебномедицинската експертиза като лека телесна щета. В резултат 26-годишният мъж бе пуснат на независимост. Това подвигна гнева на цялата страна, стартират митинги. В понеделник вечерта ще има шествени в поддръжка на момичето в Стара Загора.

-->
Общественици, политици, артисти и инфлуенсъри осъдиха зверството, случило се в Стара Загора. Окръжният арбитър по въззивното частно наказатателно дело против 26-годишния Г.Г. е Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора, съобщи „ Телеграф “.

През 2019 година тя е била и представител на съда, а като арбитър от наказателния отдел има наложено дисциплинарно наказване за закъснение на производството на наказателно дело от общ темперамент по разказа на Окръжен съд – Стара Загора, заради неспазване на периодите за правене на претекстовете към постановената по него присъда.

Садистът с букви Г. Г. е и рецидивист, осъждан към този момент на пробация при започване на годината с две ограничения и още веднъж за побой и отново за „ лека телесна щета.

Твърди се, че е охранител в локална дискотека, а зад буквите се крие името Галин Господинов.

Мирното шествие ще стартира от Съдебната палата и ще продължи в посока Общината и по-късно по ул. „ Цар Симеон Велики “.

Междувременно старозагорските групи във Facebook прегряха от гневни думи и заклинания. „ Този садист заслужава смъртна присъда… “, написа Ани Господинова. Такива изверги би трябвало от пандиза да не излизат. Или насилствен труд за най-малко 10 година в някой рудник или каменоломна “, зарича Тодор Тодоров.

" Джунгла е нашта блага страна, да те убият няма на кого да се оплачеш. Плюя на вас, по какъв начин спите нощем? – думи на Жана Стойчева, допълнени от Антон Таранов: „ Тоя би трябвало да изгние в зандана. “

Председателят на СОС Георги Георгиев също написа ядосан пост във Facebook поради жестокото действие. По думите му закононарушенията би трябвало да бъдат наказвани. " За да не се трансфорат в предписание. Съдиите би трябвало да ползват закона в цялата му суровост. Защото той с изключение на писмен знак има и дух. И в случай че не го знае някой, би трябвало да си нареже дипломата с макетно ножче на 400 части! А в случай че си мисли още, че е прав, да я скрепи след това с 400 шева ", сподели Георгиев.

Актрисата Яна Маринова написа в Инстаграм: Е, това е срам. Не можахте ли да разберете, че когато човек се трансформира в страшилище, няма различен метод да бъде спрян, с изключение на да бъде затворен в клетка!? Колко малко разум би трябвало да имаш в главата си, с цел да се извиняваш с полит-коректни цели, когато всеобщо изверги протягат ръка на живота на дами и деца!?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР