Старши треньорът на Сакраменто - Майк Браун, беше глобен с

...
Старши треньорът на Сакраменто - Майк Браун, беше глобен с
Коментари Харесай

Глобиха треньора на Сакраменто

Старши треньорът на Сакраменто - Майк Браун, беше санкциониран с 25 хиляди $ поради невъздържано държание към арбитър по време на дуела против Торонто от Националната баскетболна асоциация (НБА) преди два дни, оповестява Ройтерс.

Инцидентът се случи, когато беше отсъдено техническо нарушаване против Браун в самото начало на третата част от дуела в Торонто, извоюван от Сакраменто със 124:123. 52-годишният експерт е в първия си сезон отпред на Кингс, като преди този момент води и Кливланд и Лос Анджелис Лейкърс.

НБА наказа и тима на Маями за нарушаване на разпоредбите на Лигата. Ръководството на тима от Флорида не е съобщило за " точното положение на няколко баскетболисти " преди дуела против Оклахома Сити в сряда.

Хийт победи Тъндър със 110:108, макар отсъствието на звездата Джими Бътлър, който има проблем с коляното. Гейб Винсънт също не взе участие в мача поради контузия, а Удонис Хейслъм и Орландо Робинсън не играха поради треньорско решение. Ръководството на НБА не беше получило точната диагноза за положението на играчите на Маями, което е в прорез с разпоредбите на Лигата в Съединени американски щати и Канада.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР