Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти призна, че отборът

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти призна, че отборът
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Не играхме добре, но този отбор никога не се предава

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти призна, че тимът му не е играл задоволително добре против Шахтьор при равенството 1:1 в Шампионската лига във Варшава, само че е удовлетворен от обезпеченото място на осминафиналите.

Миналогодишният шампион е водач в група F с 10 точки, а с равенството си подсигурява продължение във етапа на директните елиминации.

" Не играхме добре, само че този тим в никакъв случай не се предава. Класирахме се за осминафиналите след мач, в който изглеждахме зле, това е позитивното. Те смениха системата си на игра и сложиха футболисти, които да пресичат подаванията ни сред линиите. Трябваше да играем повече по фланговете, само че не ни се получи.

Техният гол при започване на второто полувреме направи нещата още по-сложни за нас. Представихме се неприятно, това се случва от време на време във футбола само че най-малко показахме, че се борим до края. За следващ път показахме, че сме доста сложни за побеждаване, без значение от събитията. Свършихме първата си задача, тъй като единствено тим, който преодолее групите, може да се бори за трофея ", разяснява Анчелоти.

Германският бранител Антонио Рюдигер изпревари вратаря Анатолий Трубин и означи с глава изравнителния гол в последните секунди на добавеното време, а в обстановката двамата се сблъскаха и трябваше да получат здравна помощ.

" Той получи рана на челото, много дълга. Имаше доста кръв. Но се усещаше добре. Антонио искаше да се завърне на терена и да довърши мача, макар казуса. Надявам се да не е нещо съществено ", сподели още Анчелоти.

Шахтьор е трети в класирането с 5 точки, на точка от втория Република България Лайпциг в битката за втората квота от групата за осминафиналите.
 Кървав гол в последната секунда избави Реал (Мадрид) против Шахтьор и го класира напред в Шампионска лига
Кървав гол в последната секунда избави Реал (Мадрид) против Шахтьор и го класира напред в Шампионска лига

Антонио Рюдигер се трансформира в воин за " белия балет "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР