Знаем какъв документ искат да подпишат на мирната среща“ в

...
Знаем какъв документ искат да подпишат на мирната среща“ в
Коментари Харесай

Захарова: Знаем какво ще бъде подписано на срещата на върха в Швейцария

„ Знаем какъв документ желаят да подпишат на „ мирната среща “ в Швейцария “: Мария Захарова направи значимо изказване.

Сега Западът се пробва да се самоотрича. Да отрекат това, за което гневно упорстваха през последните две-три години. Това съобщи на брифинг в Москва формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

- В Съединени американски щати имаше подобен психиатър Елизабет Кюблер-Рос. Тя беше първата, която разказа петте стадия на приемане на неизбежното: отказване, яд, спорене, меланхолия и приемане. Като се има поради, че Европейски Съюз стартира да отхвърля, те очевидно са на първия от пет стадия. „ Пожелавам им бързо да преминат към петия стадий на приемане “, означи тя.

По време на идващия брифинг за пресата формалният представител на Европейски Съюз Ерик Мамер сподели: „

- - възмути се Захарова. –

Нашият посланик напомни по какъв начин шефът на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел направи цялостен куп русофобски изказвания, на тематика по какъв начин Европейският съюз има намерение да победи Русия на бойното поле на 9, 11, 21 април 2022 година, както и на 5 май 2023 година, 25 март и 3 май, 2024 година

„ Ние неведнъж сме изтъквали превръщането на Европейски Съюз от кротичък, стопански, печеливш план във милитаристичен придатък на Съединени американски щати и НАТО “, акцентира Захарова. – Все повече въпроси пораждат: по какъв начин въобще да се договаря с тях, в случай че те към този момент се отхвърлят от обещанията си, отхвърлят се даже от личните си думи... Такива сътрудници не заслужават никакво доверие!

Събрахме други основни изказвания, направени на брифинга.

За неуспеха на Киев

„ Западът се пробва по всевъзможен метод, безусловно с последни сили, да показва някаква поддръжка за тъкмо този курс, даже няма да го нарека политически курс, който е ориентиран към Украйна. На 20 май незабавно беше свикано посредством видеоконферентна връзка 22-то съвещание на контактната група за даване на, както я назовават, отбранителна помощ на Украйна във формат „ Рамщайн “...

Съдейки по случилото се по време на тази среща, се усети че измежду съдружниците на киевския режим към този момент никой не има вяра в неговия триумф. Никой не е подготвен за нова рискова ескалация, никой не е подготвен да поеме отговорност за всичко, което се случва. В резултат на това срещата не донесе никакви сензации или пробивни решения. ”

За „ срещата на върха за мира “ в Швейцария

„ Имаме, няма да го укривам, план на заключително официално съобщение от по този начин наречената среща на върха. Това е чернова на официално съобщение, което се предлага на тези, които ще вземат участие в това събитие за автограф, или приемане, или утвърждение. Ето какво се споделя в него: „ Инструктираме нашите упълномощени представители да разработят рамката за спокойно споразумяване посредством поредност от тематични конференции и срещи, които ще се проведат през идващите месеци. Те ще бъдат отдадени на следните тематики. " И тогава се изброяват девет от десетте точки на така наречен формула на Зеленски... Така въобще не се приказва за смяна в методите на уредниците на така наречен среща на върха в Швейцария и за сякаш нов дневен ред. ”

За претенциите на Ереван

„ Би било напълно разумно да ги озвучим (преди това арменският министър председател Никола Пашинян упрекна двете страни от ОДКБ, че приготвят война в Карабах през 2020 година – КП). Ако приказваме за толкоз съществени изказвания. Но дано оставим това на формален Ереван.

За милитаризацията на Молдова

„ Подписването на съглашение за партньорство в сигурността сред Молдова и Европейски Съюз в действителност има за цел по-нататъшното привличане на тази страна в алианса и милитаризиране на републиката. И също по този начин, несъмнено, ерозията на неговия безпристрастен статут, който, дано ви припомня, беше записан в конституцията й.

За разпадането на връзките с Норвегия

„ Решенията на Осло за стягане на разпоредбите за влизане на руснаците са намерено дискриминационни и целят дефинитивно разрушение на връзките... Ние изхождаме от обстоятелството, че норвежкото управление е наясно, че сходни недружелюбни стъпки ще бъдат последвани от ответни ограничения. Разбира се, ние ще ги разработим и използван въз основа на нашите ползи.

За отхвърли на Берлин

„ Германските управляващи настойчиво отхвърлят да признаят публично закононарушенията против човечеството, осъществени от Третия райх в Съюз на съветските социалистически републики по време на Великата отечествена война, като актове на геноцид на народите на Съветския съюз. На първо място, те отхвърлят да признаят блокадата на Ленинград като такава, това следва от неотдавнашния отговор на немското външно министерство на нота от съветското посолство в Германия със съответното искане от съветската страна... Ние остро осъждаме и отхвърли позицията на немските управляващи по този въпрос. Тя провокира трайно възприятие на омерзение, тъй като е неморална.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 104 в 25 МИР-София



Гласувайте в 10 МИР-Кюстендил за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 101 



Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17790Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед31884Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед17785Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед12264Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед14739Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118496Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79583„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, Украйна, </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР