ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп ще говори пред конгреса на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп ще говори пред конгреса на
Коментари Харесай

Тръмп ще направи обръщение към конгреса на Либертарианската партия, докато преследва Робърт Ф. Кенеди-младши

ВАШИНГТОН (АП) — Доналд Тръмп ще приказва пред конгреса на Либертарианската партия в събота вечер, като ухажва част от най-вече консервативни гласоподаватели, които постоянно беше песимистичен към някогашния президент републиканец, до момента в който се опитваше да подсигурява, че присъстващите няма да бъдат привлечени от вярата за самостоятелност на Белия дом Робърт Ф. Кенеди младши.

Либертарианската партия ще избере своя претендент за президент по време на събирането във вашингтонски хотел, който завършва в неделя. Кенеди, който взе участие в първичните избори на Демократическата партия, преди да премине към самостоятелна кандидатура, се обърна към конгреса в петък, само че уточни, че не се интересува да бъде претендентът на либертарианците.

Проучванията демонстрират от месеци, че множеството гласоподаватели - даже болшинство на демократите – не желаят реванш през 2020 година сред Тръмп и президента демократ Джо Байдън. Тази динамичност може евентуално да увеличи поддръжката за опция като либертарианския претендент или К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР