Мирослав Будинов изигра последния мач в професионалната си футболна кариера.

...
Мирослав Будинов изигра последния мач в професионалната си футболна кариера.
Коментари Харесай

Мирослав Будинов изигра последния мач във футболна си кариера

Мирослав Будинов изигра последния мач в професионалната си футболна кариера. 38-годишният нападател изведе с капитанската лента Дунав (Русе) против Литекс (Ловеч) на Градския стадион в Русе през днешния ден.

Домакините победиха в срещата от последния 34-и кръг на Втора лига с 2:0 с попадения на Димитър Законов в 49-ата минута и Денислав Минчев в 61-ата.
 Мирослав Будинов поставя завършек на кариерата си
Мирослав Будинов поставя завършек на кариерата си

Ето детайлности

Зрителите на стадиона в Русе станаха на крайници и приветстваха няколко минути Будинов при промяната му в края на мача. Повече от половин час по-късно той раздава подписи и се снима с почитателите на Дунав, като подари на един от тях фланелката си.

" Благодаря на всички за поддръжката ", отговори нападателят.

" Днес се разделяме с един състезател, който се трансформира в модерна наша легенда, с цел да прибавим още една страница с хубави мемоари и страхотни моменти в клубната история ", написаха от Дунав за Будинов на страницата си в обществената мрежа Facebook.

От русенския футболен клуб припомниха, че 38-годишният нападател беше част от тима, който под управлението на Веселин Великов приключи на четвъртото място в елита и игра в квалификациите за Лига Европа против казахстанския Иртиш Павлодар през 2017-а.

За последните две години след завръщането си в Русе Мирослав Будинов усили актива си на общо 66 гола с екипа на Дунав.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР