САН ДИЕГО (АП) — Хуан Сото удари дълъг двурън хоумър

...
САН ДИЕГО (АП) — Хуан Сото удари дълъг двурън хоумър
Коментари Харесай

Хуан Сото се завръща в Сан Диего и удря 1 от 4-те хоумъра на Янкис при победа с 8-0 срещу Падрес

САН ДИЕГО (АП) — Хуан Сото удари дълъг двурън хоумър в първия си мач още веднъж в Сан Диего, а Арън Джъдж и Джанкарло Стантън също удариха без подозрение Ю Дарвиш в третия ининг на успеха на Ню Йорк Янкис с 8-0 над Падрес в петък вечер.

След това Глейбър Торес поведе четвъртия с удар от линията към центъра за водещите в AL Изток Янкис, които завоюваха за 10-ти път в 12 мача. Увеличението на мощността на Bronx Bombers поддържа чудесно изпитание на Карлос Родон (6-2), който задържа Падрес на три сингъла в шест и повече нулеви ининга, с цел да завоюва четвъртото си следващо решение.

Сан Диего беше отпаднаха за трети път в пет мача, до момента в който янките направиха седмия си шатаут, един по-малко от висшата лига.

Сото игра в Сан Диего за първи път, откогато Падрес го раздадоха на янките на 7 декември във втората хитова договорка с присъединяване на килъра за 16 месеца.

Той беше посрещнат със комбинация от освирквания от почитатели на Падрес и овации от многочислените почитатели на Янкис в Петко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР