Според британското издание Autocar, новите продукти ще бъдат базирани на

...
Според британското издание Autocar, новите продукти ще бъдат базирани на
Коментари Харесай

Две Renault, които ще спасят Renault

Според английското издание Autocar, новите артикули ще бъдат основани на платформата CMF-EV, а дизайнът им ще бъде изработен в стила на скорошния концептуален автомобил Morphoz. През първата половина на 2020 година загубите на Renault надвишиха седем милиарда евро.

Една от ограниченията за превъзмогване на тежкото финансово положение ще бъде електрификацията на моделната гама, в това число въвеждането на нови електрически транспортни средства на пазара.
 Две Renault, които ще спасят Renault

Вече е известно, че през 2021 или 2022 година автомобилният производител има намерение да показа бюджетна градска електрическа кола под марката Dacia, както и да пусне електрическа версия на Twingo на платформата Smart EQ ForFour.

Сега новата информация е за два идни електрически кросоувъра. Първият разгласен е електромобил, сравним по мярка с модела Kadjar, който ще бъде основан на архитектурата CMF-EV.
 Две Renault, които ще спасят Renault

Той ще получи особено тяло и невисок пътен луфт за по-добра аеродинамична успеваемост. Вторият електрически модел ще отстъпва на първия по мярка - той ще бъдат сходен на европейския Captur.

Двете новости ще бъдат обединени от обстоятелството, че дизайнът им ще се припокрива с концептуалния автомобил Morphoz, показан напролет на 2020 година. Основната характерност на Morphoz е, че той може да трансформира физическите си размери според от определения профил на придвижване.
 Две Renault, които ще спасят Renault

Например в градски режим дистанцията сред осите е 2.73 метра, а в режим „ пътешестване “ е 2.93 метра. Трансформацията става посредством смяна на широчината на предния калник, удължение на капака и задната част на каросерията.

В същото време силуетът на електрическата кола става по-рационализиран, коефициентът на противодействие понижава, което се отразява в запаса на мощ и самостоятелен пробег.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР