Инфлуенсър, наречен Китайската Ким Кардашиян“ заради екстравагантните си тоалети и

...
Инфлуенсър, наречен Китайската Ким Кардашиян“ заради екстравагантните си тоалети и
Коментари Харесай

Китайската онлайн „Ким Кардашиян“ беше забранена, защото беше твърде показна

Инфлуенсър, наименуван „ Китайската Ким Кардашиян “ поради екстравагантните си тоалети и проявление на благосъстояние, беше неразрешен от китайските обществени медийни мрежи дружно с десетки други, които се хвалеха с разточителство върху първокласни артикули.

Внезапното онлайн изгубване тази седмица на Уанг Хонгкуансин, който един път се похвали, че в никакъв случай не е напускал дома си с бижута и облекла на стойност под 10 милиона Rmb (1,4 милиона долара), е част от последната акция на държавното управление за поддържане неговото владичество над динамичната просвета на обществените медии в Китай.

Уанг и другите авторитетни лица, известни със своите къси видеоклипове, бяха неразрешени от голям брой китайски обществени медийни платформи, в това число Weibo, Douyin и Xiaohongshu, откакто интернет регулаторът разгласи акция против „ основаване на показни персони “. Профилните страници на Wang, чието същинско име е Wang Hongquan, бяха оповестени за недостъпни заради „ нарушение на разпоредбите за самодисциплина “. 

„ Това е с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР