Рубриката Хвърчащите хора“ в На Кафе“ ни среща с младата

...
Рубриката Хвърчащите хора“ в На Кафе“ ни среща с младата
Коментари Харесай

Любомира, чиито живот бе преобърнат от мини-пуделът Марлита

Рубриката „ Хвърчащите хора “ в „ На Кафе “ ни среща с младата Любомира и нейният домакински любим – мини пуделът Марлита.

Двете се срещат преди 8 години във Виетнам, като по това време Любомира се занимава професионално с танци. Преминават през доста премеждия, с цел да може да са дружно в България, само че краят е благополучен и Марлита идва сполучливо тук.
 С куче на планина - какво би трябвало да знаем?  С куче на планина - какво би трябвало да знаем?  С куче на планина - какво би трябвало да знаем?  С куче на планина - какво би трябвало да знаем?
Мини – пуделът се оказва голямо ентусиазъм за Любомира, която взема решение да започва собствен личен бизнес, обвързван с кучешка храна и аксесоари. Започва да учи хранителния режим на кучетата, върви на курсове опитва в кухнята. Днес тя е притежател на концептуално пространство за кучета и хора „ Dogalicious “. Приготвя вкусни и здравословни торти и кексчета за кучета и предлага аксесоари за тях.

За пътя на другарството сред Любомира и Марлита, фантазиите на младата танцьорка и по какъв начин се развива – гледайте във видеото от „ На кафе “ по – горе!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР