Приложенията за запознанства като Tinder и Bumble проучват допълнителни функции

...
Приложенията за запознанства като Tinder и Bumble проучват допълнителни функции
Коментари Харесай

Младите жени се разлюбват от приложенията за запознанства

Приложенията за запознанства като Tinder и Bumble изследват спомагателни функционалности и ново брандиране, с цел да привлекат повече дами от поколението Z в отговор на предизвестията, че дамите консуматори страдат от „ прегаряне “ в платформите за намиране на сътрудници.

Match Group, която има повече от 40 марки за запознанства, в това число Tinder и Hinge, и Bumble, която също има Badoo и Fruitz, обявиха, че възнамеряват да подобрят модерирането на наличие и да вкарат други принадлежности за възстановяване на преживяването на дамите.

Проучванията непрекъснато демонстрират неравноправие сред половете измежду потребителите на приложения за запознанства, до момента в който някои дами оповестяват за опасения по отношение на приемането на нежелани материали и закани с принуждение, до момента в който употребяват услугите.

Решаването на тези проблеми е от решаващо значение за бранша, защото най-големите играчи са под напън да привлекат назад вложители. Акциите както на Match Group за 7,8 милиарда $, по този начин и на Bumble з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР