Сотир Цацаров обясни пред депутатите от парламентарната комисия по корупция

...
Сотир Цацаров обясни пред депутатите от парламентарната комисия по корупция
Коментари Харесай

Защо подаде оставка? Цацаров проговори

Сотир Цацаров изясни пред депутатите от парламентарната комисия по корупция кои са аргументите да подаде оставка.

" Когато разгласих, че депозирам оставка, споделих, че ще разглася претекстовете, когато пристигна моментът да се случи чуване. В общественото пространство подаването на моята оставка беше обвързвано с отнетия достъп до класифицирана информация.

По отношение на претекстовете на подадената оставка - бих показал три съществени групи ", сподели шефът на КПКОНПИ и даде уточнения.

" В един миг взех решение, че безкрайните извършения с моето име, ми пристигнаха допълнително. Всеки има достолепие. Не мога да бъда упрекван за всичко, което някой не е направил. Достатъчно ми беше да чуя, че аз и един мой сътрудник сме подготвени за кого ли не.

Бяха оповестени и две червени линии от страна на сегашния министър председател Кирил Петков. Не се оказа проблем енергетиката, коронавирус рецесията, а се оказаха тези две имена. Оттук нататък давам опцията на идващите да покажат какво могат ", добави Цацаров.

В чисто персонален проект желая по-нормален живот. В чисто професионален проект желая по-нормален живот, сподели още той
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР