Софийският градски съд освободи и остави без мярка за неотклонение

...
Софийският градски съд освободи и остави без мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Съдът пусна на свобода прокурора от Перник Бисер Михайлов

Софийският градски съд освободи и остави без мярка за неотклонение прокурора от Окръжната прокуратурата в Перник Бисер Михайлов. Той в петък по обвинявания в домашно принуждение, само че малко повече от 24 часа е пуснат на независимост.

Българска национална телевизия показва, че аргументът за решението на съда, че на този стадий от следствието не може да се откри изрично, че Михайлов е причинителят на побой над брачната половинка си.

Самата тя отхвърли по-рано да е ставала жертва на домашно принуждение и изясни случилото се като " елементарен битов " скандал, а контузията ѝ била от рухване по стълбите.

" Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи просто елементарен спор, който прерасна в скандал и мога да кажа, че е нормално битов скандал, който го има във всяко семейство.... Мисля, че се спънах, изгубих равновесие и паднах ", сподели Биляна Михайлова в изявление за Нова телевизия.

Пред съда прокурорът от Перник даде сходно мнение:

" Никога не съм бил рисков. Никога не е имало тежки кавги, трагични, сред нас. Жена ми е в тежко прочувствено положение поради синът ни. Никога не съм я удрял! Това е смехотворно обвиняване ", сподели той, представен от Българска национална телевизия.

В правосъдната зала отбраната твърди, че спорът сред Михайлов и брачната половинка му зародил поради неубедителното показване на щерка им в учебно заведение. Двамата се скарали, а откакто чуло кавгата момичето подало сигнал на 112, след което пристигнала полиция.

Бисер Михайлов е бащата на Васил Михайлов - станал прочут като от Перник, който е обвиняем за няколко побоя. Отделно се води следствие против него за закана за ликвидиране, отправена към някогашната му другарка. В момента той е под домакински арест.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР