Иймън Холмс и Рут Лангсфорд обявиха, че са се разделили,

...
Иймън Холмс и Рут Лангсфорд обявиха, че са се разделили,
Коментари Харесай

Всички показателни признаци, че Иймън Холмс и Рут Лангсфорд са се разделили на фона на нарастваща загриженост на феновете

Иймън Холмс и Рут Лангсфорд оповестиха, че са се разделили, като новините тази седмица идват след седмици на спекулации по отношение на връзката им.

Съвместно изказване беше издадено от някогашната двойка - която преди този момент беше хазаин на " Тази заран " дружно - в събота. Изявлението гласи: „ [Рут] и [Иймън] потвърдиха, че бракът им е завършил и са в развой на бракоразвод. “

Твърди се, че двойката се е срещнала за първи път през 1997 година и по-късно са се оженили през 2010 година Иймън, на 64, и Рут, също на 64, са родители на наследник Джак, на 22, дружно. Семейството включва и трите деца на водещия на GB News Иймън от предходен брак.

Предполага се, че пътищата на Иймън и Рут са се разделили поради кариерите си. Източник сподели на Sun, че работните задължения „ ги водят в разнообразни направления “, макар че източникът по-късно добави, че някогашната двойка има намерение да остане „ другари “ и „ да поддържа нещата другарски “.

Съобщението идва след угриженост за връзката им през последните седмици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР