Ники Минаж се засне как изглежда арестувана за предполагаемо пренасяне

...
Ники Минаж се засне как изглежда арестувана за предполагаемо пренасяне
Коментари Харесай

Ники Минаж арестувана за „пренасяне на наркотици“ на летището в Амстердам по време на обиколката на Pink Friday 2

Ники Минаж се снима по какъв начин наподобява задържана за хипотетично „ преместване на опиати “, до момента в който пътува от летището в Амстердам.

41-те -годишната пътуваше до Манчестър за идващото си шоу на Pink Friday 2 Tour. Тя изрично отхвърли да носи опиати в фрагменти, споделени в Instagram Live, само че й беше казано, че въпреки всичко би трябвало да отиде в полицейския сектор.

Във видеото мъж сподели, че " ще вземе юрист в офиса ". Въпреки това, по време онлайн в Instagram, Ники сподели, че й е казано да „ качи в този [полицейски] микробус и да отиде в сектора без наличие на юрист “.

Преди хипотетичния арест Ники показа поредност от изявления в обществените медии за чантите й, които са били дръпнати встрани, с цел да бъдат претърсени на летището. „ Опитваха всичко допустимо, с цел да ОПИТАТ да спрат това турне “, написа тя в X, по-рано прочут като Twitter.

След това тя сподели, че чиновниците се пробват да „ засадят неща “ в багажа й. Музикантът също по този начин показа клип в Instagram на мъж, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР