Елегантни тоалети, семпли прически, класически и ретроавтомобили. Френски стил и

...
Елегантни тоалети, семпли прически, класически и ретроавтомобили. Френски стил и
Коментари Харесай

Абитуриентите от ФЕГ и МГ минаха по червения килим! Класа и стил, без ексцесии

Елегантни тоалети, семпли прически, типичен и ретроавтомобили. Френски жанр и класа демонстрираха възпитаницитена Френската гимназия, които довечера честват в хотел " Тримонциум ". Днес времето е благосклонно към зрелостниците и всички стигнаха до ресторанта във типа, в който са излезли от къщи. За разлика от през вчерашния ден, когато проливен дъжд, съпроводен с градушка намокри огромна част от зрелостниците. 
Прочетете още
Момчетата и девойките от езиковата гимназия пристигаха без непотребна шумотевица, ревящи мотори и въртене на гуми. Един от зрелостниците бе избрал ексцентрично решение - модифициран трабант кабриолет. Други бяха заложили на колекционерски модели американски коли. Трети просто дойдоха със фамилните коли, осъзнали че наемането на бентли за 2 часа няма по какъв начин да ги трансформира автоматизирано в съумели хора. 

Подобна беше и картината пред хотел " Санкт Петербург ", където довечера е бала на Математическата гимназия. Един от зрелостниците изненада публиката, появявайки се в красива национална носия. Оказа се, че Стилян Мазмалянов е част от ансамбъл " Гайдари ".



" Аз съм част от ансамбъла, за мен е чест да съм облечен в носия, аз съм горделив българин.Искам да благодаря на ръководителя, господин Веско Козарев. Когато гайдата допре всеки един българин, няма по какъв начин тя да е нещо друго от неговото всекидневие, също така да се свири и слуша непрекъснато. Искам да благодаря и на национално сдружение „ Традиция “, чиито представители и ръководители също пристигнаха, с цел да ме уважат. Честит празник на всички зрелостници, бъдете здрави! ", сподели Стилян пред кореспондент на TrafficNews. Той пожела на зрелостниците постоянно да мислят и за другите, с цел да може светът да е по-добър и по-разбран. Стилян е  признат във висше военно-въздушно учебно заведение Г. Бенковски в Долна Митрополия, където ще учи за водач. Тойбе в компанията на своята красива дама Савина. " За нас завършването на МГ е достижение, което ще ни даде отсега нататък убеденост в познания и умения и би ни построило в допълнение като персони ", сподели момичето.

Близки другари от 12в клас в МГ се появиха на бала с летни, върху които са написани заглавия на поп фолк песни. Шегуват си,че те най-точно разказват личностните им. 



Интерес провокира нетрадиционния тоален на Йоана. Тя призна, че е видяла корсета онлайн и доста я впечатлил. Решила да ушие рокля, която да му подхажда. Резултатът бе впечатляващ. 



 Класата си проличава! Така дама от публиката разяснява идващите зрелостници. 

Френската езикова гимназия " Антоан дьс Сент-Екзюпери "



Математическа гимназия " Акад. Кирил Попов "



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР